Pénzem épít

Submission is closed now!

A pénzem épít

A beérkezett versenyfilmek közül a zsűri kiválasztotta a 10 legjobban sikerült alkotást, melyek ABC sorrendben az alkotók neve szerint a következők: 

 

Barta Éva: Tégy jót!

Bálint Marcell: Welcome

Bognár Tamás: Van egy kis apród?

Erlauer Balázs: Kapaszkodó

Filkor Gábor: Egy kicsi is segíthet

Klement Bence: A pénzem épít

Kovács Patrik: Believe

Körtélyesi Péter: Valóság

Molnár Máté: MagNetMagic

Regős Ábel: Szolidáris vásárlás

 
Gratulálunk az alkotóknak, a nyerteseket a közeljövőben hirdetjük ki!
 
 
A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. a Daazo.com platformmal együtt rövidfilmpályázatot hirdet maximum 3 perces filmalkotásoknak. A fődíj akár 1.000.000 forint.
 
A mottó: A pénzem épít, avagy hogyan lehet az olyan hétköznapi cselekedetekkel is, mint a bankkártyás vásárlás társadalmi ügyeket felkarolni?
 
A pályázat fókuszában álló KAP Kártyaprogramról itt tájékozódhat.
 
A pályázat célja, hogy fiatal filmes tehetségek friss, kreatív művein keresztül nyissunk párbeszédet fontos társadalmi problémákról. 
 
Műfaji megkötés nincs, minden olyan pályaművet örömmel várunk, amely kapcsolatba hozható a fenti mottóval, legyen az animáció, kreatív dokumentumfilm, élőszereplős kisjátékfilm, stb. Hangsúlyozzuk, hogy újszerű, figyelemfelkeltő és magas minőségű alkotásokat várunk. A pályázatra bárki jelentkezhet, fiatal, pályakezdő filmesek munkáit is örömmel fogadjuk.
 
Formai szabályok
 
  • Maximum 3 perces filmhossz
  • HD felbontás (1920x1080p vagy 1280x720p) 
Zsűri
 
  • Pataki Ági és Kovács Gábor producer
  • Winkler Nóra, rádiós és televíziós műsorvezető
  • Mondovics Péter, a MasterCard Marketingvezetője 
  • Molnár Csaba, a MagNet Bank Közösségfejlesztési Igazgatója
 
Díjak
 
Fődíj: legfeljebb 1.000.000 forint
 
(500.000 forint készpénz és további 500.000 forint a film esetleges utómunkájára, illetve az alkotó következő filmtervének fejlesztésére)
 
Daazo díj: 
 
1 db Daazo Festival Strategy előfizetés, amelynek keretében a Daazo vállalja, hogy a film fesztiváloztatási feladatait egy éven keresztül elvégzi.
 
Közönségdíj:
 
A MagNet Bank Zrt.  Facebook oldalán 2014. augusztus 31-ig a legtöbb megosztást elért rövidfilm alkotója 300.000 forint közönségdíjban részesül. A Bank Facebook oldalára kizárólag a zsűri által legjobbnak ítélt 10 film kerül feltöltésre. A fődíj és a Daazo Kft. díj nyertesét is megilletheti a Közönségdíj.
 
A pályázati feltéterekről és szabályzatról részletek a link alatt.
 
A pályázat leadási határideje: 2014. június 30.

Films
A MASCOT VIZUÁLIS ALKOTÓMŰHELY pályamunkája a DAAZO és a MagNetBank által közösen kiírt "A pénzem épít " elnevezésű pályázatra. Rendező: Regős Ábel Operatőr: Orosz Bálint Kellék/díszlet: Nagy Judit Borbála,Hegedűs Dóra köszönet Garam Gergőnek és Bazsó Dánielnek https://www.facebook.com/mascotvizualisalkotomuhely 2014.©
447
01:43
Magnetbank KAP kártyaprogram
344
00:44
This is your film submitted to "Pénzem épít" contest.
163
00:46