Martin
HELSTÁB
Films (4)
1 / 1
Order by:
Creation dates 9..0
Egy döglégy és egy dögbogár a közös reggelijük elfogyasztására készülnek. Elkezdenek tanakodni, hogyan is múlhatott ki a táplálékuk. Okfejtésük során az emberek és a természet kapcsolatát, az ignoranciát és saját jellemüket veszik górcső alá. - Two scavenger insects speculate their meal's past. They investigate how nature is affected by people, the ingorance and their own personality.

Jó étvágyat, bogaram!

16:00
398
Egy különös ábrázatú ember elkapja az influenzát. A film a betegséggel töltött napjainak kellemetlenségébe enged alapos betekintést. ... What is it like to have flu? A weird looking man just got it. This is the pure portrayal of his agony.

Hurut

03:31
134
Egy család egy hétköznapja. Apa dolgozik és anya is dolgozik. -Another day of a family. Dad works and mum works too. Írta: Rácz Áron Animálta: Helstáb Martin 2015.

A megosztás

01:23
58
A csillámcsiga helye gyakran változik a táplálékláncban. Pár percig követhetjük életét a sziklák közt. Készítő: Helstáb Martin Készítés ideje: 2015. Zene: Youtube hangkönyvtár, licensz nélküli hangok: Tribal war council, Run, Non Piu Andrai, In Albany New York

Mindig van egy nagyobb hal

02:13
48
Following (0)
Not following anyone.
About

Age: unknown
Skills:

Education
Contacts
Profile url
/martin-helstab
Achievements
Joined:
October 8, 2014
Followers:
0
Films:
4
in channels:
0
in competitions:
4
wins:
0