Ahol a kurta farkú malac

Submission is closed now!

Ahol a kurta farkú malac

Rövidfilm-pályázat a ki- és elvándorlásról
 

Középiskolába vagy egyetemre jársz? A nővéred évek óta Ausztriában dolgozik? Utálod, hogy a barátaidat már csak London foglalkoztatja? Vagy éppen te is egyre többet gondolsz egy dániai egyetemi évre? Mutasd meg egy legfeljebb egy perces videóban, mit gondolsz - legyen az megható, vicces, megdöbbentő, abszurd, felemelő - a mai magyar társadalmat erősen foglalkoztató elvándorlási hullám jelenségéről.

Beküldési határidő: 2014. október 31.

A pályázat zsűrije:

  • Gothár Péter, színházi és filmrendező

  • Máté Gábor, az Illaberek rendezője

  • Török Ferenc, filmrendező

Formai szabályok:

  • maximum 1 perces hossz

  • élőszereplős film

  • HD felbontás

Díjazás: a legjobbnak ítélt pályaművet az Illaberek alkotói "beleírják" a történetbe és a jövőben minden előadásban látható lesz. A további helyezettek bérletet nyernek a Katonába.

Az eredmény kihirdetésére november közepén kerül sor a Daazo és a Katona József Színház weboldalán. A pályázat benyújtásával az alkotók a pályaművek tekintetében teljes és korlátlan felhasználási jogot engednek a Katona József Színház részére

További információ: info@daazo.com

Films
Egy a sok közül. A gondolatot, mely a kiutazásra asszociál, egy üzenet teljesíti ki. Az utazás alatt a kedvelt, szép helyek villannak be emlékezetébe. Azonban a döntés meghozatala már végleges. This is your film submitted to "Ahol a kurta farkú malac" contest.
181
01:01
This is your film submitted to "Ahol a kurta farkú malac" contest.
1,673
01:03
Két budapesti egyetemista vélekedése a hazánkból való kivándorlásról?
191
01:04