Herczeg
ZSÓFI
Films (7)
1 / 1
Order by:
Creation dates 9..0
Andrej talál egy óriás méretű répát, de a helyi atomreaktor kutatóinak is szemet szúr az óriászöldség. Andrej bármire képes lenne, hogy végre enni adjon családjának. Bármire! // Andrei’s hoe gets stuck in the root of a gigantic carrot. He calls his family for help, but researchers at the local nuclear reactor also become interested. Andrei would do anything just to finally put food on the family table. Anything!

Répa / Carrot

12:20
714
Animációs rövidfilm egy kukkoló macskáról, egy növényimádó nőről, és egy különleges látogatóról a szőrmekalapban. A kisfilm Bodor Ádám Megbocsátás című novellája alapján készült. A film nemzetközi premierje a 69. Cannes-i Filmfesztiválon volt 2016-ban, ahol a Cinéfondation szekcióban versenyzett és megosztott harmadik díjat nyert. // Animated short about a voyeur cat, a woman with excessive love for her plants, and a peculiar visitor in a fur hat. Based on the short story 'Forgiveness' by Ádám Bodor. The film was premiered in the Cinéfondation Selection at the 69th Cannes Film Festival in 2016, where it won the Joint Third Prize.

A nyalintás nesze / The Noise of Licking

09:16
878
Egy huszonéves magyar srác elmereng eddigi életének néhol kellemetlen, néhol megmosolyogtató, de mindenképpen meghatározó élményein. A twenty-something Hungarian guy ponders over the sometimes unpleasant, sometimes funny, but undoubtedly determining experiences of his life so far.

A körömágyszaggató / The Hangnail Picker

09:04
955
Egy fiatal srác gyakorolja egy tükör előtt franciául: "Kérek szépen egy autogramot apukámnak, a neve Béla". Kisétál a mozi előterébe, Jeanne Moreau-ra vár. Amikor a díva megjelenik, keresztülhúzza hősünk számításait. Néha egy egyszerű autogramkérés is lehetetlen feladat... "Az Autogram a 2005-ös Angers Premier Plans Fesztivál tíz napos nyári Masterclass-ának keretei között készült el, ahova a rendezőt a Vonaton Cannes-i szereplése után hívták meg. A négy perces vizsgafilm ismét a nyelvi korlátokból fakadó problémákat feszegeti egy rövid, egy szituációs felállásban. A történet szerint egy fiú (Tóth Barnabás játssza ismét) autogramot szeretne kérni a híres francia színésznőtől (Jeanne Moreau – ő volt a kurzus egyik vezetője), amikor azonban egy véletlen folyamán tényleg találkoznak, a fiú szegényes szókincsének és zavarodottságának köszönhetően kénytelen beérni egy szénsavas üdítővel, némi aprópénzzel és egy hamis aláírással. Ez a film – függetlenül az ikonikus színésznőtől – egyszerű ujjgyakorlat csupán, de annak egyáltalán nem utolsó. Nagy előnye, hogy a néző képes beleélni magát a helyzetbe: bár irritálja a kamaszos szerencsétlenkedés, mégis saját életére való reflektálásra készteti, azaz hatást vált ki." (Szalai Dorottya: “Eddig minden filmem négyes lett” – Tóth Barnabás kisjátékfilmjei (2. rész)) http://prizmafolyoirat.com/2009/11/11/szalay-dorottya-eddig-minden-filmem-negyes-lett-toth-barnabas-kisjatekfilmjei-2-resz/

Autograph / Autogram

03:54
126
Gyönyörű, fiatal lány várakozik egy kórházi folyosón. Karácsony környéke van. Az emberiség utolsó 10 perce.

Az elmenetel

11:48
659
Arany János balladájának modernizált átirata.

Tetemre hívás

10:08
849
Following (0)
Not following anyone.
About

Age: unknown
Skills:

Education
Contacts
Profile url
/herczeg-zsofi
Achievements
Joined:
January 19, 2017
Followers:
0
Films:
16
in channels:
0
in competitions:
0
wins:
0