Two faced world/ Kétarcú világ

Sara Csonka
Jun 3, 2015

This is your film submitted to "SZAFT 2015" contest. Készítette Csonka Sára Zene: Dajte Grammy - Hand in hand Szinopszis: A film a jelenlegi földi tendenciákat kívánja szemléltetni és felhívni a figyelmet a pénz uralta világban létrejövő pótcselekvésekre, melyek csupán a környezet pusztítása miatt alakultak ki. 2015. április

Csonka Sara

Director

0
62
Country of origin: Hungary
Categories: Anime and Animation
Comments
Guest
Related films
"SZAFT 2015" Szinopszis: A film egy tavaszi ébredést, életörömöt kíván bemutatni, melyben megjelenik a negatív, pusztuló oldal is. A pusztulás azonban életre hívja az igényt, hogy teremtsünk, pótoljunk és mint tudjuk, az élet utat tör magának. Készítők: Csonka Sára, Kerékgyártó Dorottya, Székházi Maja 2015.
92
02:04
This is your film submitted to "SZAFT 2015" contest. Készítette: Rahela Jagric Csonka Sára Szinopszis: Az animáció két dráma, Friedrich Schiller befejezetlen műve (Demetrius) és Alekszander Puskin Boris Godunovja nyomán készült, egy Litvániában tartott színházi workshop keretében. A film erősen tömöríti a drámák történetét, valójában a kész főszerepló (Marina és Dmitrij) viszonyát jeleníti meg. Kapcsolatuk részben Plátói, részben pedig érdek, Dmitrij valóban szereti Marinát, a lány azonban csak az orosz trónt óhajtja. 2013-15.
66
02:44
Favourited by
No followers.