VeszPlán 2013

Submission is closed now!
Films (4)
1 / 1
Order by:
Creation dates 9..0
A táncos, az idegen és a csajozós A Forgatófilm-Csoport tagjai határozott célokkal elindultak a VeszPlán-ra: Kicsi táncolni akart A Filmben, Marci E.T-ről készült forgatni, Vilmos pedig a csajokra hajtott. Hogy jön ez össze egy nap alatt, egy városban, egy filmben? Kisebb és nagyobb álmok megvalósításának vidám kísérleti kisfilmje. Forgatófilm-csoport: Kalmár Márton, Kerecsendy Vilmos, Kiss Zoltán, Papp Zoltán, Szücs Ágnes

A táncos, az idegen és a csajozós

04:47
141
This is your film submitted to "VeszPlán 2013" contest. A Paradicsom Studio filme.

Apróság

04:52
178
Kovács Dániel_VeszPlán 2013

Egyedül Veszprémben

02:42
349
Today. A tramp sees life a little less in black and white, being a fan of Charlie Chaplin. And if passers-by had the same loving look they have on the hero of Chaplin's films on the tramps in our street ? Director/Writer/Post : Jerome Genevray - http://genevray.com __French : De nos jours. Un S.D.F. voit la vie un peu moins en noir et blanc, en étant fan de Charlot. Et si les passants avaient le même regard affectueux qu'ils ont sur le héros des films de Chaplin sur les sans-domiciles ?

Tramp in the Modern Time (Clochard des Temps Modernes)

02:27
98
Info

VeszPlán 2013 - Forgass filmet egy nap alatt Veszprémben!

A VeszPlán egy 24 órás esemény filmeseknek. Az indulóknak 24 óra, azaz 1 nap áll rendelkezésre, hogy a kihirdetett szempontok alapján elkészítsék rövid alkotásaikat.

A filmes kaland május 11-én, 10 órától május 12. 10 óráig tart. A jelentkező forgatócsoportoknak, vagy egyszemélyes stáboknak ennyi idő alatt kell saját eszközeikkel elkészíteni a maximum 5 perc hosszúságú kisfilmjüket, a kötelező elemek szerepeltetésével, amelyeket a helyszíni nevezés után kapnak meg (Veszprém, Café Piazza, Óváros tér 4.). Nevezési díj nincs.

Más megkötés szinte nincs is, a rövidfilm bármilyen műfajú lehet, és készülhet bármilyen digitális eszközzel - kamerával, fényképezőgéppel, mobiltelefonnal, tablettel.

Látnivalókban és képi ötletekben nem lesz hiány - a nevezők a verseny ideje alatt is zajló Gizella napok összművészeti fesztivál forgatagában bármilyen témához találhatnak hátteret, nem beszélve a történelmi város egyéb nevezetességeiről.

Az elkészült műveket zsűri értékeli, az eredményhirdetés és díjkiosztás délután 16 órakor lesz - addigra a versenyzők ki is pihenhetik magukat. A verseny 50.000,- Ft fődíjazású, és egyéb tárgynyeremények is várnak a nyertesekre.

Participants