Submission is closed now!
Comments
Guest
Info

SZAFT 2015

4. Szabad Animációs Filmkészítők Találkozója (SZAFT)
 
Filmkészítői végzettség és stúdióháttér nélkül is játszi könnyedséggel fabrikálsz animációs filmet? Mutasd meg tudásod a szakmának és a közönségnek!
 
Idén negyedik alkalommal várjuk az ország független, professzionális háttér nélkül dolgozó, underground, azaz szabad animációs filmkészítők munkáit a SZAFT­ra!
 
A nevezett alkotásokat háromtagú szakmai zsűri bírálja, az általuk legjobbnak ítélt 3 alkotás díjazásban részesül:
 
1. díj: 100.000 Ft
 
2. díj: 75.000 Ft
 
3. díj: 50.000 Ft
 
Emellett az első három alkotó az ország egyik legsikeresebb animációs műhelyében, az Umbrella Budapest-New Yorkban készítheti el filmjét, a stúdió által nyereményként felajánlott stúdióidő alatt!
 
Időpont: 2015. június 25­-27.
 
Helyszín: a kecskeméti Tudomány és Technika Háza

Films
Egy "nagyon-nagyon rossz" macska kalandozása a képzőművészet világában. A "SZAFT 2015" rövidfilmpályázat versenyzője.
61
04:14
This is your film submitted to "SZAFT 2015" contest. Készítette Csonka Sára Zene: Dajte Grammy - Hand in hand Szinopszis: A film a jelenlegi földi tendenciákat kívánja szemléltetni és felhívni a figyelmet a pénz uralta világban létrejövő pótcselekvésekre, melyek csupán a környezet pusztítása miatt alakultak ki. 2015. április
31
02:01
A Hungarian graphic designer and a Finish composer together create short animation videos that reflect the city where they are turning around. This time the city is Tartu, Estonia, where the duo spent january of 2015 within the framework of the Tartu Artist in Residence program of Trükimuuseum. The Tartu Sketches is a travel diary, an experimental art project about connecting drawing, animation and music. Ideas, moods and impressions of two foreigners about the city - nothing serious. | Egy magyar grafikus és egy finn zeneszerző utazásuk során pár perces rövidfilmekkel örökítik meg a különböző városok hangulatát. 2015 januárjában az úticél az észt Tartu volt, ahol a páros egy hónapig dolgozott a Trükimuuseum Artist in Residence programjának keretein belül. A Tartu vázlatfüzet egy sajátos útinapló, kísérlet a rajz, az animácó és a zene összekapcsolására, ahol a munkafolyamat során a két alkotó folyamatosan reflektál egymásra és a városra. Ötletek, hangulatok, benyomások - semmi komoly.
53
06:42