Lásd, amit hallasz! Filmverseny - 2018

Submission is closed now!
Films (43)
1 / 1
Order by:
Creation dates 9..0
A pogácsa halálos is lehet...

Most viszi...

04:19
410
This is your film submitted to "Lásd, amit hallasz! Filmverseny - 2018" contest.

Egymás szemében

05:00
290
This is your film submitted to "Lásd, amit hallasz! Filmverseny - 2018" contest.

Találkozások

04:39
122
This is your film submitted to "Lásd, amit hallasz! Filmverseny - 2018" contest.

Dominó

03:40
175
Egyensúly Az ESL csapatának filmje, mely a 2018-as "Lásd, amit hallasz!" c. filmpályázat keretein belül készült. A film absztrakt világában a felcseperedõ gyermekek az "egyensúly", azaz a kiegyensúlyozottság, és harmónia nyomában botladoznak, bizakodva, hogy egyszer elérhetik azt. Az elkeseredettek közé egy elszánt fiatal érkezik, aki egy nem várt fordulat következtében megtapasztalja a teljes összeomlást. Határozott jellemének hála, ismét az egyensúly nyomába ered, azonban az nem ott rejtõzik, ahol a fiú számít rá... Stábtagok: Edõcs Dániel, Halász Lajos, Fodor István, Ördög Benedek, Makszin Mátyás

Egyensúly

05:00
682
In Medias Res

A szobámon kívül

05:01
1,012
Egy fiú önmaga számára ismeretlen helyen ébred, majd rájön, hogy egy szekrényben aludta át az éjszakát. Közben felkeltik figyelmét a szekrényen kívül történő események, lassan rájön, talán egy szörnyű bűntény szemtanúja lett. Végső kétségbeesésében kiront a szekrényből, ám ebben a pillanatban egy színpadon, egy táncos produkcióban találja magát...

A szekrény

04:19
305
Az általam választott téma a délszlávháború egyik legkegyetlenebb fejezetét mutatja be, az 1991-es Vukovári csatát, melyhez Mozart I. szimfóniájának Andante tétele szolgáltatja a zenei aláfestést. A filmet Stop Motion technikával készítettem el. A film díszletét Körei Sándor tanár úrral együtt építettük. A történet egy család tragédiáját mutatja be ahol az édesanya keservesen keresi fiát a szétlőtt városukban, ahol szerb paramilitáns egységek hajtanak végre etnikai tisztogatásokat. A film emléket állít a háborúk legártatlanabb áldozatainak: a civileknek.

VUKOVÁR

03:02
1,008
This is your film submitted to "Lásd, amit hallasz! Filmverseny - 2018" contest. Készítette: Vaskoho production

Hajszálon múlt...

05:00
247
Készült "Lásd amit hallasz" filmversenyre 2018 Késztette a Green Flash csapata "A barátság az ami megmutatja nekünk, hogy sem örömünkben sem bánatunkban nem vagyunk egyedül".

Relikvia

03:40
249
This is your film submitted to "Lásd, amit hallasz! Filmverseny - 2018" contest.

A hinta

03:16
118
Minden fiatal életében fontos esemény, ha lehetőséget kap arra, hogy Ifjúsági Bálon vehessen részt. A film ezt az izgalmas készülődést és sietséget öleli körül a párkapcsolatok hátulütőivel, a készülődés fontosságával és időigényességével, végül, de nem utolsó sorban a bállal magával, ahol bármi megtörténhet. Ebben a filmben hangsúlyozni szeretném, hogy a szerelemnek nincsen neme.

Tollasbál

05:00
681
Történetünk kezdetén megismerjük főhősnőnket, egy átlag középiskolai diáklányt, akinek nagyon sivár élete van. Mivel szülei elhanyagolják, nagyon félénk és bizalmatlan lány, ezért gyakran zaklatják az iskolájában. Teljesen összetörik szomorúságában, és nagyon magányossá válik. Így tehát az álmaiba menekül, hogy elkerülje a kegyetlen valóságot. Álmaiban egy fiú jelenik meg, akivel nagyon jó barátok lesznek. Ezáltal sokkal vidámabb és szabadabb is lesz. Mindent megtesz a látomásaiért, amelyek boldoggá varázsolják szívét. Bármennyire is rövidek és átmenetiek azok a boldog pillanatok.

Az Álom

04:32
297
This is your film submitted to "Lásd, amit hallasz! Filmverseny - 2018" contest.

capiti capillos evellere

04:59
617
A tizedik osztályos főszereplő, Timi felettébb maximalista. Minden tantárgyból kitűnő jegyeket kap, természetesen mindenki teljesen meg van vele elégedve. Ebben a tanévben viszont ráébred: a hajnalig tartó könyvbújás és magolás nagy áldozatot jelent számára, és már maga sem biztos abban, hogy ez így jó neki. Csapatnév: Snitt

Harmónia

02:19
168
This is your film submitted to "Lásd, amit hallasz! Filmverseny - 2018" contest.

Ha visszatérsz a valóságba...

05:55
210
Lásd, amit hallasz!-Filmverseny 2018. Filmünk főszereplőjének élete a zene, ám a mindennapokba ezt nem könnyű beleépítenie. Mégis megtalálja a módját, hogy a nem támogató család mellett zeneileg kiteljesedhessen.

Ardore

05:01
1,448
A BFZ Lásd, Amit Hallasz! (LAH) 2018-as pályázatára készült kisfilm. Készítette: A Werewolfie csapat. Csapattagjaink: Kiss Attila - Vágó, rendező, író, Felsőbb Erő (színész), stb. Vizsolyi Nimród - Rendező, író, dramaturg, Főszereplő, stb. Kovács Gréta - Sütikészítő, design, statiszta, segéd, a csapat Grétája Krokos Dorina - Sminkes, design, öltözetek megtervezése, díszletsegéd, statiszta Varga Lőrinc - Zeneelemzés, zenei segítség. Külön köszönet: Reginának, hogy beugrott, mint Nimród dublőre, úgy ad hoc. A Sarokház kávéháznak, hogy megengedték, hogy náluk forgassunk és támogattak minket nagyszerű kávéikkal, süteményeikkel és minden földi jóval. Nimród édesapjának a reflektorokért és lényegében minden felszerelésért. Gréta anyukájának a fincsi sütiért. Plot: A filmünk az Amadeus és a Tékozló Fiú történetből merít ihletet. A főszereplő egy tehetséges zenész, már az iskolában, de nincs elég bátorsága előadni saját műveit. Megjelenik előtte egy Felsőbb Erő, aki Mozartra hivatkozva ad neki tanácsot, majd ezt felhasználva sikeres popzenésszé növi ki magát. A fiatal felnőtt, ekkor már a sikeres sztáréletét éli, ahol már csak az életet falja és nem érdekli semmi más csak az élvezetek hajhászása. Felsőbb Erő figyelmezteti, de a főszereplő már túl későn jön rá hibáira.

A Kávéház

05:01
289
Lásd, amit hallasz! Filmverseny - 2018. (Amikor kifejezhetetlen, ami szép.)

Fények

04:05
132
Történetünkben Kálóval, a szegény cigány legénnyel és Arankával az ő szíve választottjának találkozását láthatjuk. Ám a kapcsolatuk nem kezdődik valami gördülékenyen, ugyanis a lány családja nem nézi jó szemmel a fiatalok viszonyát. Ráadásul a szülők már kiszemelték, hogy kihez adják lányuk kezét. Készült a Budapesti Fesztiválzenekar által meghirdetett "Lásd, amit hallasz!" filmpályázatra. 2018

A Cigány-zátony Szerelmesei- Pancza Krisztián filmje

04:48
36,881
Info

Lásd, amit hallasz! Filmverseny - 2018