Életrevaló Egyesület 2014

Submission is closed now!
Films (4)
1 / 1
Order by:
Creation dates 9..0
First short film by Anna Troyanskaya

Horror and fear

02:07
117
Surrealism. Speculation on the split mind phenomenon. Two lines of fortune. Dream and life. Good and evil. All of them are in parallel. The girl walks through the forest, across the field, among the fabulous arts of building. She cries and laughs, looks for something, gets scared and runs away. Does she get into a trap or move towards the sun?

Kikimora. Laughing dummy

03:56
116
- “Horror Vacui” 14´, color, DV, 2007, Spain. One day Paco discovers a hole growing inside him. He blames his daily routine for this emptiness. He ponders and finally decides to change his daily schedule. Step by step he tries to improve and to get a change inside his monotonous life. But instead of disappearing the hole grows bigger and bigger. All of a sudden he finds a revolutionary solution for his problems.

Horror vacui

13:58
63
- "Lies" 18´, color, DV, 2008, Germany. He deny to accept defeat. She left, is gone. She discarded this sick relationship but he kept been abstract, deforming reality. She wont ever come back, and after a brave try to accept the truth, his deliriums comes back.

Lies

18:04
62
Info

Válaszd a jövőt, válaszd az életet!

Biztonságosabb Internet használatért országos kisfilmkészítő verseny
10-18 év közötti fiatalok részére
 
A videofilm a saját korosztályod részére készüljön! Alkothatsz önállóan, vagy csoportban. Azonban a jelentkezési lapon kérjük, egy személyt nevezz meg, akit díjazhatunk.
 
Téma
Pályázatunkban azt várjuk, hogy fogalmazzátok meg hatásosan, hogyan lehet tudatosabban, biztonságosabban használni az Internetet. Milyen veszélyek leselkedhetnek a kicsikre, nagyokra, és a felnőttekre az Interneten. Hogyan lehet elkerülni, hogy valaki áldozat, vagy elkövető legyen az Interneten? Hogyan védekezzünk, mire figyeljünk? Mit vártok a felnőttektől, a családotoktól, az iskolától, barátaitoktól és másoktól, hogy nagyobb biztonsággal használhassátok az Internet adta lehetőségeket? Filmekben kritikával élhettek a játékfüggőséggel, NET- és egyéb függőséggel, az adathalászattal, a zaklatással, a cyberbulling, szexting, catfishing jelenségeivel szemben. 
 
Filmetek izgalmas, érdekes, hiteles legyen! Olyan, amit ti is szívesen megnéznétek bármikor. Legyenek kritikusak, kreatív módon mutassátok be, hogy mi lehet célravezető. 
 
A technika:
A film maximum 5 perces lehet. Hosszabb filmet nem fogadunk be a versenybe.
 
A film lehet animáció, videofelvétel, bábfilm, rajzfilm, gyurmafilm, dokumentumfilm, bármi, a műfajt nem korlátozzuk. De ha nincs drága kamerád, az sem baj. Fogd a mobilodat és filmezz azzal! 
 
Nevezési határidő: 2014. november 30. éjfél
 
Filmek beérkezési határideje: 2014. november 30. éjfél

Participants