Jameson Cinefest - A Te Perced

Jameson Cinefest - A Te Perced

This was a contest for Jameson Cinefest Film festival. It is closed now.
 
A Jameson Cinefest filmpályázata
 
Mi fér bele egy percbe? Ha akarod, egy egyszerű gondolat, ha akarod, az egész világ. Mutasd meg, Neked mi fér bele: ragadj kamerát vagy mobiltelefont, és készítd el kedvenc filmed 60 másodperces verzióját! Azt szeretnénk, ha saját látásmódodban mesélnéd el kedvenc filmedet.Kapd elő a mobodat és vágj bele: jöhet a Csillagok háborúja, a Keresztapa, vagy akár a Harcoksok klubja dokumentarista, kisjátékflm, animációs, vagy bármilyen egyéb verziója! Válaszd ki a kedvenced, mert most minden stílus és minden technika megengedett!
 
Mindenki pályázhat, akár amatőr, akár profi, ha még csak ismerkedik a kamerával, vagy ha azzal született. Csak egy jó ötlet és téma kell, és máris forgathatsz. A kész remekművet töltsd fel a www.daazo.com oldalra, és ha a zsűri a te filmedet találja a legjobbnak, a Jameson Cinefesten a mozivásznon láthatod viszont a művedet, és még Írországba is elutazhatsz!
 
A daazo.com az európai rövidfilmesek online központja. Olyan klasszikus alkotások gyűjtőhelye, mint az Arany Pálmát nyert magyar remekművek sora, vagy Rofusz Ferenc Oscar-díjas kisfilmje, A légy. A Daazo emellett nyitva áll minden kisfilmes előt, akik bemutatkoznának alkotásaikkal: bárki feltöltheti flmjeit, vagy nevezhet filmpályázataikra, amelyeken a szakmai elismeréseken kívül, érdekes díjakkal is gazdagodhatnak Európa fiatal filmesei.
 
A pályázat időtartama: 2010. július 15. - szeptember 5. (A filmeket augusztus -től töltheted fel a www.daazo.com oldalra.)
Záró rendezvény: 2010. szeptember 11.
 
A zsűri: Kocsis Ágnes (filmrendező, Un certain regard - Pál Adrienn, Cannes 2010), Dr. M. Tóth Géza (animációs filmrendező, legjobb animációs rövidfilm Oscar-díj jelölés, 2007), Muray Gábor (filmkritikus, Magyar Nemzet), Madaras Péter (a Miskolci Filmalap vezetője, a Jameson CinFest programigazgatója), Rozsnyói Krisztián (Jameson), Novotta Krisztina (FUNZINE).
A 18 év alatti és 18 év feletti pályázókat külön kategóriában bíráljuk el.
A 18 év felettiek fődíja egy utazás Írországba 3 fő részére, Dublin - Cork - Middletown (4 nap).
A 18 év alattiak fődíja egy utazás Salzburgba 3 fő részére, a Red-Bull-Hangar-7-be.
És még számos nyeremény gazdára talál.
 
További információkért, hírekért látogass el Jameson, a Mozigépész Facebook oldalára! (http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Jameson-a-mozigepesz/130027010370224?ref=ts)
 
Filmed nevezéséhez regisztrálnod kell a Daazo-n, majd a feltöltés során az életkorodnak megfelelő Jameson Cinefest kategóriát kell kiválasztanod!
 
A pályázat szabályzatát itt olvashatod

Films
110
01:04
1 minute remake of Joel Schumacher's Phone Booth
418
00:51
Followers
No followers.