Boglárka Erzsébet
PANNONIAY
Films (1)
1 / 1
Order by:
Creation dates 9..0
Dokumentumfilm a Zirci Ciszterci Szerzetesrend történetéről, és XXI. századi hétköznapjairól. Film a nem láthatóról, a hétköznapi valóság és az eszmék mögött rejlő igazságról. Néhány gondolat a dokumentumfilmből: "Istennek szolgálni királyi méltóság. Istennek a rabjává lenni, a legnagyobb szabadságot jelenti." - Bán Elizeus "Én nem csak hiszek, tudom, hogy van gondviselés. Számtalanszor megtapasztaltam." - Keszthelyi Vazul "Azt hiszem, mégiscsak tudunk jel lenni." - Huszár Lőrinc "Régen az ember Isten akart lenni, most a legnagyobb feladatunk az, hogy próbáljunk emberré lenni." - Rábaközi Benedek "Úgy jó gondolkodni a szabadságról, hogy: szabadok vagyunk a szeretetre." - Virth József "Tökéletesség nincs, csak egy elszánt törekvés." - Dékány Sixtus "Aki igazán értéket közvetít, az mind nagyon csendben teszi." - Nagy Lénárd "Endrédy apát úr benedikált titokban, nem mertük megmondani senkinek, mert akkor baj lett volna az ávó-val." - Punk Gemma "A börtönben azért imádkoztam, hogy egy szentmisét elmondhassak. Arany misémen túl vagyok." - Katona Farkas "Nem attól értékes valaki, hogy milyen világi sikerei vannak, hanem hogy mennyire szereti Istent és embertársait." - Kéri Athanáz

"Eszmény és Valóság" - Zirc, Ciszterci Apátság

01:07
75
Following (0)
Not following anyone.
Groups (1)
Order by:
Creation dates 9..0
About

Age: unknown
Skills: Pannoniay FilmStudio Hungary - Director, Producer

Filmography:
2007. Idegenek - kisjátékfilm
2008. Metamorfózis - dokumentumfilm
2010. Egy hölgy ébredése... - dokumentumfilm
2011. Időtlenség - filmetűd
2011. Mint gyermek - filmetűd
2013. Eszmény és Valóság - Zirc, Ciszterci Apátság - dokumentumfilm

Education
Contacts
Achievements
Joined:
January 15, 2014
Followers:
0
Films:
1
in channels:
0
in competitions:
0
wins:
0